Στο Γυμνάσιο του Λάλα βρέθηκε η ΣΑ Πύργου


23/4/2013

Στο Γυμνάσιο Λάλα Ηλείας για άλλη μία φορά βρέθηκε η ΣΑ Πύργου για να υποστηρίξη το εσωτερικό πρωτάθλημα σκακι που διοργάνωσε η διεύθυνση του σχολείου με την συμμετοχή 14 μαθητών-τριών Α-Β και Γ Γυμνασίου.


Φωτογραφίες απο τους αγώνες εδώ

5/3/2013






Η Σκακιστική Ακαδημία Πύργου μετά από πρόσκληση των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Λάλα και σε συνεργασία μαζί τους διοργάνωσε μια ημερίδα σκάκι για τους μαθητές  με σκοπό να γνωρίσουν το άθλημα την ιστορία του και να δώσει ένα επιπλέων κίνητρο για την συστηματικότερη ενασχόληση των παιδιών με το σκάκι.
Στην όμορφη αίθουσα της βιβλιοθήκης του γυμνασίου o υπεύθυνος της ΕΣΣΠ για το σχολικό σκάκι στο νομό μας και προπονητής FIDE NI κ. Σιγούρος Μιχ μίλησε στους μαθητές και τους καθηγητές του γυμνασίου ενημερώνοντάς  τους αλλά και λύνοντας απορίες των παιδιών που έδειξαν να έχουν μεγάλο ενδιαφέρων και υψηλό επίπεδο αντίληψης για το σκάκι πράγμα που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε στα παιδιά διδάσκοντας σκάκι και βοηθώντας τους εκπαιδευτικούς τους σε όλες τις εκδηλώσεις που μπορούν να γίνουν μέσα στα πλαίσια της εκπαίδευσης και του σχολείου.
Το επόμενο βήμα είναι να διοργανώσουμε εσωτερικούς αγώνες στο σχολείο ενισχύοντας το πνεύμα του υγιή ανταγωνισμού και του ευ αγωνίζεσθε στα παιδιά .
«Η ΣΑ Πύργου θα στηρίξει κάθε προσπάθεια και σκακιστική εκδήλωση οπουδήποτε στο νομό ιδίως σε σχολεία όλων των βαθμίδων . Το μόνο που ζητάμε από τα σχολεία και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων είναι να μας καλέσουν και εμείς θα τους προσφέρουμε γνώσεις υλικό και οργάνωση για την οποιαδήποτε εκδήλωση – μαθήματα, αγώνες επίδειξης , εσωτερικούς αγώνες κτλ που θέλουν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους»
Πληροφορίες για οτιδήποτε αφορά το σκάκι στο νομό αλλά και για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ΣΑ Πύργου στο τηλ 6932879488 κ. Σιγούρο Μιχ και στην έδρα του συλλόγου Ιωαννίνων 6 (πλησίον Δικαστηρίων) στον Πύργο καθημερινά 16.30μμ – 21.00μμ εκτός Κυριακής

Posted in |

0 σχόλια: